Imagini de necomentat: Valieva a plâns în hohote când a aflat că a ratat podiumul olimpic VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valieva

De mai bine de o săptămână, o fetiţă de 15 ani, ajunsă la Jocurile Olimpice încărcată de speranţe, e subiectul unui caz ultramediatizat de dopaj. Şi doar ea ştie prin ce a trecut.

Pentru Kamila Valieva (Rusia, 15 ani) Jocurile Olimpice de Iarnă ar fi trebuit să fie o rampă de lansare. La Beijing, lumea sportului urma să o cunoască pe cea mai bună patinatoare a tuturor timpurilor, aşa cum spun specialiştii despre Valieva.

Din păcate, la prima vedere, cariera unei fetiţe de 15 ani a fost „pătată“ deja de un scandal de dopaj care, într-o lume normală, n-ar fi trebuit să existe. Dar pentru că în proba furnizată de Valieva s-a găsit un mix de substanţe, dintre care una interzisă, menit să crească anduranţa, visul Kamilei s-a năruit.

Astăzi, în finala individuală a probei de patinaj feminin, rusoaica a cedat, după calvarul prin care a trecut, în ultimele zile. Şi a ratat podiumul olimpic, deşi era favorită clară la aur, după cum „Adevărul“ a scris aici.

După ce a văzut că nu va lua nicio medalie, la aflarea scorului pe care l-a obţinut, Valieva a izbucnit în plâns. Imaginile furnizate de Eurosport, postul care transmite Jocurile Olimpice de Iarnă, spun totul despre dimensiunea durerii:

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite