Imagini fabuloase din Serbia: Djokovici, primire cu muzică tradiţională şi focuri de artificii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

Novak Djokovici (1 ATP, 34 de ani) s-a întors acasă, după triumful de la Roland Garros, unde a oprit seria victoriilor lui Rafael Nadal şi a întors scorul în finala cu Tsitsipas (22 de ani, 4 ATP), după o prestaţie fantastică.

Novak Djokovici are milioane de fani în întreaga lume, însă în Serbia e un adevărat zeu! Dovadă şi primirea de care a avut parte, acum când s-a întors acasă, după ce a cucerit Grand Slam-ul cu numărul 19 din carieră.

De acum, în clasamentul all-time al trofeelor majore din tenisul masculin, Djokovici e pe locul 3, după marii săi rivali, Federer şi Nadal, care au câte 20 de titluri de Grand Slam în CV. Doar că Nole are avantajul vârstei, în faţa lui Federer (39 de ani), în timp ce pe Nadal tocmai l-a învins pe suprafaţă preferată a spaniolului, pe zgură, în semifinalele French Open 2021. 

Iar în finala cu Tsitsipas, 6-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-4, Djokovici a devenit doar al 6-lea jucător din istorie în era Open, care a întors soarta unui meci pentru trofeu, la un turneu major, după ce a fost condus cu 2-0 la seturi.

Având în vedere aceste performanţe, nu e de mirare că Nole a avut parte de o primire regală, la revenirea în Serbia, după cum se poate vedea mai jos:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite