Imagini fabuloase din Australia: Cum se antrenează în camere sportivii carantinaţi VIDEO

Imagini fabuloase din Australia: Cum se antrenează în camere sportivii carantinaţi VIDEO

Alexader Zverev

Într-o încercare disperată de a-şi menţine, cât de cât, nivelul pregătirii fizice, jucătorii au recurs la nişte idei trăsnite, înainte de primul Grand Slam al anului (8-21 februarie).

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu 72 de jucători plasaţi într-o carantină totală pentru 14 zile, atmosfera se apropie de cote explozive la Melbourne, cu trei săptămâni înainte de startul Australian Open 2021.
 
Pornind de aici, inclusiv directorul turneului Australian Open, Craig Tiley, a fost nevoit să recunoască un adevăr dureros. „Nu sunt condiţii egale pentru toată lumea. Dar am văzut că unii au fost creativi şi au început să aibă idei destul de interesante, din ce au postat pe internet. Au început să-şi folosească umeraşii din cameră sau chiar şi patul, pentru a face unele exerciţii. Iar după ce vor ieşi din cele 14 zile de carantină, vor mai avea câteva zile la dispoziţie pentru a-şi face pregătirile, în condiţii normale. De aceea, i-am şi adus din timp aici, în Australia“, a spus Tiley.
 
VEZI CUM SE PREGĂTESC JUCĂTORII ÎN CAMERE
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările