Imagini dramatice de la Australian Open: Jucătoare scoasă de pe teren în scaunul cu rotile VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Harmony

Având în vedere că se organizează în toiul verii, primul Grand Slam al anului s-a lovit, nu o dată, de valuri de temperaturi extreme care i-au afectat pe jucători. Din păcate, problemele franţuzoaicei Harmony Tan (24 de ani, 107 WTA) au fost de altă natură.

Elina Svitolina (27 de ani, 17 WTA) a trăit pe muchie de cuţit, în noaptea de marţi spre miercuri, în confruntarea cu Harmony Tan. 

Deşi ucraineanca era considerată mare favorită, pe teren, superioritatea ei s-a văzut, într-adevăr, în primul set, câştigat cu 6-3, după care, în actul secund, raportul de forţe s-a schimbat.

La scorul de 5-5, după şase break-uri, câte trei pentru fiecare sportivă, franţuzoaica şi-a adjudecat ultimele două game-uri, trimiţând partida în decisiv. Aici, tot Harmony a lovit prima, făcându-şi serviciul pentru 1-0. Din păcate pentru Tan, ulterior, ea a fost doborâtă de o accidentare la gambă şi, în ciuda insistenţelor sale de a încheia partida, a fost nevoită să se retragă la scorul de 6-3, 5-7, 5-1 pentru Svitolina.

Sportiva din Franţa a părăsit terenul în aplauzele publicului, aflată într-un scaun cu rotile, imaginile făcând înconjurul lumii:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite