Imaginea cu Ianis şi Gică Hagi devenită virală după victoria tricolorilor: aşa tată, aşa fiu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi FOTO Facebook
Ianis Hagi FOTO Facebook

Victoria fabuloasă a României cu Anglia (4-2) la Campionatul European Under 21 e pe buzele tuturor, iar o mare parte din recunoştinţa suporterilor merge către Gheorghe Hagi. Mai mult, după meci, pe reţelele sociale s-a viralizat o imagine emoţionantă cu marele fotbalist şi fiul său, Ianis, care a marcat al doilea gol din partida cu englezii.

Tricolorii mici au reuşit o victorie mare cu Anglia şi sunt aproape calificaţi în semifinalele Campionatului European Under 21. George Puşcaş şi Ianis Hagi au dat câte un gol, în timp ce Florinel Coman a fost starul partidei, cu două goluri marcate pe final de meci.

Bucuria suporterilor români a fost şi este de nedescris, mulţumirile fiind îndreptate în special către patronul şi antrenorul echipei Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, mulţi dintre membrii echipei de tineret fiind crescuţi de el.

În mediul online s-a viralizat şi o imagine emoţionantă de la meciul de retragere din 2001 al lui Gică Hagi, când cel mai mare fotbalist român şi-a adus pe Stadionul „Lia Manoliu“ fiul, pe atunci în vârstă de doar trei ani. 

Peste 55.000 de oameni au fost atunci pe stadion pentru a-şi lua rămas bun de la Hagi, fără a bănui că peste ani vor mai trăi o asemenea bucurie şi ea va veni de la urmaşul Regelui şi tinerii fotbalişti care ne dau speranţe că e posibilă o nouă generaţie de aur în fotbalul românesc. 

Imagine indisponibilă

„Am trăit meciul ca un suporter. Am fost mândru şi fericit! Ei sunt aurul României! Noi toţi ne-am convins că avem viitor şi avem o speranţă că vom fi iar mari. E ceva incredibil! Mă sună lumea să-mi spună că vor să iasă în stradă“, a spus Gică Hagi, la Telekom Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite