Ilie, team-building în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul roş-albaştrilor şi-a băgat elevii în cantonament pentru a-i ajuta pe nou-veniţi să se integreze. Infuzia de jucători veniţi dinspre Unirea Urziceni către Steaua i-a creat şi probleme lui Ilie Dumitrescu, nu numai bucurii.

De teama de a nu pierde controlul vestiarului, care ar fi putut răbufni odată cu aducerea celor şase jucători de la Urziceni, Ilie Dumitrescu a încercat să creeze rapid o legătură între elevii săi. Cum a reuşit asta? I-a băgat pe Apostol, Ricardo, Galamaz şi Onofraş, alături de restul jucătorilor care nu au fost convocaţi la echipele naţionale, într-un program de semi-cantonament. Practic, în ultimele zile, programul fotbaliştilor din Ghencea a început cu ora 8.00 şi cuprindea următoarele activităţi: micul dejun, antrenament, masa de prânz împreună, odinhă în camere, din nou antrenament seara, iar abia apoi părăsirea bazei sportive. Fără a avea prea mult timp la dispoziţie, tehnicianul stelist a încercat să creeze o coeziune între jucătorii proaspăt achiziţionaţi şi cei mai vechi din lot.

„Am avut noroc pentru că la Steaua există jucători de mare caracter. Băieţii i-au încurajat în permanenţă pe cei care au ajuns acum la echipă, iar fotbaliştii veniţi de la Unirea au fost foarte receptivi. Pot să spun că integrarea lor în echipă s-a făcut deja, parcă ar fi de o viaţă la Steaua", ne-a explicat Dumitrescu. Cantonamentul instaurat de antrenorul Stelei a fost motivat şi de perioada de întrerupere pricinuită de meciurile naţionalei. Ilie Dumitrescu şi-a dorit să-şi ţină elevii în priză pentru partida de la finalul săptămânii cu Unirea Urziceni, unde tehnicianul se gândeşte să-i folosească şi pe „lupii" veniţi din Bărăgan. „Aveam nevoie de o perioadă de acumulări fizice, mai ales pentru că urmează o perioadă cu meciuri din trei în trei zile. Acesta este un alt motiv pentru care i-am chemat pe jucători la stadion atât de mult. Cei aduşi de la Urziceni nu vor beneficia de un tratament preferenţial, dar au şansa lor să joace contra Unirii", ne-a mai spus Ilie.

Apostol şi Ricardo au debutat la Steaua II

Încă în urmă cu pregătirea fizică, Iulian Apostol şi Ricardo Gomez au jucat câte 60 de minute în meciul pe care Steaua II l-a câştigat contra echipei Juventus Bucureşti (1-0). Apostol a impresionat prin precizia paselor şi determinare, iar Ricardo a marcat golul victoriei în minutul 47, printr-un şut violent de la marginea careului. „Se vede clasa lui Apostol, a jucat excelent. Şi Ricardo s-a mişcat bine, dar mai trebuie totuşi să mai dea jos vreo două kilograme", a spus patronul Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite