Ilie Năstase şi Virginia Ruzici despre succesul Simonei Halep, numărul 9 WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, numărul 9 WTA FOTO Reuters
Simona Halep, numărul 9 WTA FOTO Reuters

Prin câştigarea turneului de tenis de la Doha, Simona Halep şi-a atras laude din partea unor voci avizate în domeniu. Astfel, Viriginia Ruzici şi Ilie Năstase s-au arătat impresionaţi de progresul româncei.

Virginia Ruzici, care a avut cea mai bună clasare în WTA pe locul opt, a comentat pentru DolceSport; „Este o performanţă formidabilă. Joacă un tenis şi mai înalt decât anul trecut. Au fost trei victorii împotriva unor jucătoare mai bine clasate decât ea. A arătat o superioritate faţă de aceste jucătoare de valoare. Are o forţă mentală incredibilă, ceea ce demoralizează adversarul. Are multe atuuri. Un joc de picioare, o acoperire a terenului pe care nu o are nimeni. Din punct de vedere tehnic e completă. În mare, în tenisul Simonei Halep contează încrederea pe care o are. Şi o are din plin acum“.

Nici Ilie Năstase nu s-a lăsat mai prejos, acesta declarând pentru ziarul „Ring“: „E pe val. Parcă nimeni nu-i poate sta în cale. Mă bucur când văd că o româncă de-a mea bate tot. S-o ţină tot aşa“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Presa internaţională despre succesul Simonei Halep, numărul 9 în ierarhia mondială a tenisului feminin

Preşedintele Federaţiei de Tenis, impresionat de Simona Halep: „E genul de campion care-şi impune jocul. Adversarul dansează după cum cântă ea“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite