Ilie Năstase, vaccinat, rămâne internat la „Matei Balş“: Ultimele veşti despre starea sa de sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nastase

Diagnosticat cu COVID-19, după o vacanţă petrecută în Turcia, primul lider ATP din istorie rămâne sub supravegherea medicilor.

Ilie Năstase (75 de ani) îşi petrece ziua de 1 decembrie la spitalul de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală. Fostul mare jucător de tenis se află aici, de când a fost confirmat că are COVID-19.

Potrivit specialiştilor, „Nasty“ a fost scutit de o situaţie şi mai gravă pentru că a fost vaccinat, înainte de îmbolnăvire, cu schema completă. După cum a scris Click!, şi soţia sa, Ioana Simion, a confirmat că, de când a ajuns la spital, Năstase a fost conectat la aparate, însă n-a avut nevoie de oxigen. 

Ce a povestit Ioana Simion?

*Sigur îl vor externa. Conectat la aparate a fost, dar nu la oxigen. I-a monitorizat pulsul, toate cele. Eu nu mă pricep. A fost foarte dificilă perioada. Mulţi spun că puteam merge să-l vizitez. Nu e adevărat! Eu am luat legătura cu medicii. N-am voie. M-aş fi dus. Noi avem mai multe apartamente la Constanţa. El va fi lângă mine. Îi voi duce tot ce are nevoie. Îi voi fi alături cu orice.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite