Ilie Năstase râde de Serena: „Simona are prima şansă la titlu chiar şi cu Serena Williams, care a slăbit vreo 20 de grame. Trebuie să o ridice cu macaraua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nastase

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase, care a jucat două finale la Wimbledon, a comentat şansele Simonei Halep de a câştiga turneul de la Londra

"Nu au fost momente în care să fie vreo problemă, să revină Svitolina. Simona s-a enervat la 5-1 şi nu pricep de ce. Eu la 5-1 arătam tabela adversarilor, ea se enervează. Se simte foarte bine pe iarbă, se vede. În afară de Zhang şi Svitolina nu prea a avut adversare", a spus Năstase.

Fostul numărul 1 ATP, singurul român care a mai jucat finale la Wimbledon la simplu, în 1972 şi 1976, ambele pierdute. nu s-a putut abţine să nu o jignescă pe Serena Wiliams. "Sperăm să nu câştige Serena, dar cred că Halep are prima şansă chiar şi cu Serena, care e puţin cam obosită, cam grasă, a slăbit vreo 20 de grame. Trebuie să o ridice cu macaraua. Serena nu stă fizic prea bine, poate o bate Strycova, care e jucătoare de dublu, nu de simplu. Dacă joacă cu Serena, Simona trebuie să o alerge, să dea scurte. Acum cred că Serena va avea o atitudine de număr 2 în faţa Simonei. Dacă aş fi antrenorul Simonei, m-aş concentra doar la turneele de Grand Slam", a declarat Năstase la Digisport.

Simona Halep (7 WTA) s-a calificat în premieră în finală la Wimbledon, după ce a trecut, joi,  6-1, 6-3, în 72 de minute, pe jucătoarea din Ucraina Elina Svitolina (8 WTA)

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite