Ilie Năstase, reacţie virulentă după ce a fost făcut „golan“: Fostul jucător de tenis îl distruge pe Traian Băsescu

Ilie Năstase, reacţie virulentă după ce a fost făcut „golan“: Fostul jucător de tenis îl distruge pe Traian Băsescu

Ilie Năstase

Ilie Nătase a simţit nevoia să arunce cu cafea pe un panou cu chipul lui Traian Băsescu, iar de aici s-a iscat un război al declaraţiilor.

Cum imaginile filmate cu Ilie Năstase s-au viralizat, ele au stârnit imediat o reacţie dură din partea lui Cristian Petrescu, unul dintre liderii partidului din care face parte şi fostul preşedinte al ţării.
 
Petrescu l-a făcut „golan“ pe Năstase pentru gestul său, după cum „Adevărul“ a scris aici, iar fostul jucător de tenis n-a rămas dator şi a replicat pe acelaşi ton pentru fanatik.ro. „Nasty“ a lansat o serie de acuze grave la adresa lui Băsescu şi a încheiat, ironic, spunând că, din ce a auzit, logodnica fostului preşedinte se întoarce în ţară. Cel mai probabil, Năstase a făcut referire la Elena Udrea.
 
Ce a spus Ilie Năstase?
 
*Era chipul lui Băsescu pe panou? Nici nu mi-am dat seama. 
 
*Au zis că sunt golan? Păi, golănie e ce a făcut Băsescu cu sloganul „Să trăiţi bine“. 
 
*Cu navele când le-a luat nu a fost golănie? Acum nu mai are ţara nimic! Când era la Primărie şi şi-a luat apartamentul nu a fost golănie?! Dar când a tăiat pensiile a fost golan? 
 
*Vor plângeri? Le dau plângeri. O să îi fac câte una pentru fiecare chestie. 
 
*Ar trebui să fie bucuros că am auzit că îi vine logodnica acasă în ţară.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: