Ilie Năstase loveşte după ce a pierdut contractul cu Adidas: Va avea un articol vestimentar pe piaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase
Ilie Năstase

Primul lider mondial din istoria tenisului masculin rămâne o ţintă atractivă pentru producătorii de echipamente sportive.

Ilie Năstase (75 de ani) trece printr-un divorţ, al 5-lea, de Ioana Simion (45 de ani), însă primeşte şi veşti bune, în această perioadă.

Luna trecută, „Adevărul“ a scris despre faptul că „Nasty“ a pierdut contractul de sponsorizare pe care îl avea cu Adidas de 49 de ani! Vorbim despre una dintre cele mai longevive parteneriate din lumea sportului! Încă de când a terminat colaborarea cu Adidas, Năstase a anunţat că va reveni pe piaţă, cu un alt proiect. 

„Nu mai am contract cu Adidas. Dacă o să fac ceva, o să fac numai cu numele meu, fără o firmă de echipament“, a spus Ilie. Iar acum, Telekom Sport a aflat ce a pus la cale „Nasty“. Potrivit sursei citate, fostul jucător de tenis va intra pe piaţă cu şosetele marca „Nasty“. Ideea realizarii unui astfel de produs i-a venit omului de afaceri Ilie Pana, care detine o fabrica de profil in Oltenia. Telekom Sport a scris că, în vară, acelaşi Ilie Pana a realizat şi şosetele cu tricolor pe care canotoarele Ionela Cozmiuc si Gianina Beleaga le-au avut la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite