Ilie Năstase a lămurit legenda celor 2.500 de femei cu care s-ar fi culcat: „De-asta a apărut această variantă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nastase

Fostul mare jucător de tenis, acum în vârsta de 72 de ani, are reputaţia unui veritabil Playboy, mai ales că a şi fost căsătorit de patru ori.

Ilie Năstase are părul alb, însă, de multe ori, se comportă precum un puşti. Iar viaţa sa personală a fost mereu un subiect atractiv pentru ziarele şi site-urile de scandal, mai ales că „Nasty“ are o slăbiciune pentru femeile frumoase şi mult mai tinere decât el.

S-a scris, nu o dată, că Năstase a avut relaţii cu…2.500 de femei! Invitat, astăzi, la ProX, fostul lider ATP a lămurit de unde a apărut această variantă.

Ce a spus Ilie Năstase?

*Au fost mai puţine. Nu ştiu, că nu le-am calculat, şi nu le calculez, dar treaba asta a plecat de la domnişoara care a scris biografia mea, cea care scrisese şi biografia lui Beckham. 

*Voia ceva ca să vindem cartea, îmi tot spunea asta. Eu îi explicam că în autobiografie nu poţi să minţi. Poţi să faci o carte de ficţiune, aşa da. Ea îmi tot zicea că nu, mă tot bătea la cap zi de zi, că înregistram în Franţa, unde aveam eu casa. 

*Şi, la un moment dat, pe la ora 11, după ce am luat două, trei pahare, i-am spus: <<Uite, vreau să-ţi spun adevărul, nu ţi l-am spus până acum. Au fost 2500!>>. Şi ea zice: <<E, aşa te vreau!>>. Şi de-asta a apărut 2.500, dar nu e adevarăt.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite