Ilie Năstase a jucat tenis la inaugurarea unei baze sportive din Curtea de Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Cosac şi ilie Năstase au jucat tenis la Curtea de Argeş
George Cosac şi ilie Năstase au jucat tenis la Curtea de Argeş

Ilie Năstase şi George Cosac au jucat un meci demonstrativ la dublu cu echipe de copii argeşeni, la inaugurarea unei baze sportive din Curtea de Argeş.

Inaugurarea Tenis Club Curtea de Argeş s-a bucurat de prezenţa unor invitaţi de seamă: legenda tenisului românesc - Ilie Năstase, alături de George Cosac - Preşedintele FRT, fost jucător de Cupa Davis; Ioan Cozma – Directorul Dr. Oetker România, brandul sponsorizând numeroase turnee din Curtea de Argeş şi din toată ţara; Gheorghe Borţan – Preşedintele Tenis Club Curtea de Argeş;
Reprezentanţi ai comunităţii locale au luat cuvântul cu această ocazie, arătându-şi sprijinul faţă de sportul alb: Florin Tecău - Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, alături de Ninel Diaconu, Primarul Municipiului Curtea de Argeş.
Legenda tenisului românesc, Ilie Năstase, i-a făcut fericiţi pe copiii argeşeni pasionaţi de tenis cu care a jucat un meci la dublu alături de George Cosac. Actorul Victor Yila a comentat partida cu mult entuziasm, reuşind să bucure întregul public prin intervenţiile sale pline de umor şi energie.
Ilie Năstase s-a arătat bucuros de crearea unui astfel de centru sportiv, de mare importanţă nu doar pentru comunitatea locală, cât şi pentru întreaga ţară: „N-am avut norocul când am fost Preşedinte de Federaţie să inaugurez o bază sportivă atât de frumoasă. I-am văzut şi pe cei mici, care sunt foarte entuziasmaţi. Ar trebui să existe mai multe cluburi de acest tip. Din păcate, Ministerul şi Federaţia Română de Tenis nu au întotdeauna astfel de bugete. Oameni ca domnul Cozma, care au investit, sigur că fac diferenţa”. În ceea ce priveşte tenisul românesc, Ilie Năstase crede că Simona Halep este un model pentru mulţi dintre copiii îndrăgostiţi de tenis, ea fiind o sursă de inspiraţie şi pentru tinerii prezenţi la Tenis Club Curtea de Argeş.
Ceorge Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a subliniat şi el impactul unei asemenea investiţii: „E un moment foarte important pentru această zonă şi pentru Curtea de Argeş. Vrem să fim alături de cei care investesc nu numai resursele financiare, ci şi resursele umane. Cred că dl. Cozma este piesa principală din acest angrenaj care a dus la construcţia acestei baze de sănătate şi de performanţă, în acelaşi timp”.


Despre competiţia Press Cup Dr. Oetker şi inaugurarea bazei sportive, preşedintele Tenis Club Curtea de Argeş, Gheorghe Borţan, a declarat următoarele: „Press Cup este o competiţie în care au avut loc meciuri, întâlniri spectaculoase şi viu disputate între jurnaliştii pasionaţi de sportul alb. Prezenţa legendarului Ilie Năstase - fost numărul 1 mondial, la inaugurarea Bazei Sportive Tenis Club Curtea de Argeş a adunat un număr record de spectatori. Ne-am bucurat că am avut drept invitaţi personalităţi de seamă – George Cosac, preşedintele FRT şi Ioan Cozma, un susţinător activ al tenisului românesc. Mulţumim şi reprezentanţilor oraşului şi Municipiului Curtea de Argeş, Florin Tecău şi Ninel Diaconu, pentru sprijinul de care au dat dovadă şi pentru prezenţa lor la acest eveniment important pentru tenisul românesc.”
Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş,  Florin Tecău, a luat şi el cuvântul la inaugurare: „Vin întotdeauna cu plăcere la Curtea de Argeş pentru că avem parteneriate deosebite cu Primăria, Consiliul Local  şi cu domnul Ioan Cozma. Îi mulţumesc domnului director Borţan pentru modul în care organizează şi gestionează această bază sportivă. Suntem parteneri şi sper ca, în continuare, să dezvoltăm şi să promovăm astfel de iniţiative.”.

Partenerul oficial  Press Cup este Dr. Oetker România, iar organizatorul turneului - Tenis Club Curtea de Argeş. Ediţia 2014 s-a bucurat de sprijinul sponsorilor Steinel, Karcher, Consiliul Judeţean Argeş, Consiliul Local Curtea de Argeş, Râureni, Mistad, Lupa GPS, Posada SA, Hotel Camino, Păstravăria Brătioara, AS Travel, BCD Travel, Aldis si ARC-Asociaţia Română a Cărnii. Parteneri media: Radio Argeş Expres si Ziarul Argeş Expres. Promotorul turneului Press Cup Dr. Oetker este SCG-Smart Corporation Group.

nastase

Comunicat de presă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite