Ilie Năstase, furios după ce a aflat că Halep are COVID-19: „Suntem proşti rău de tot!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase, un car de nervi
Ilie Năstase, un car de nervi

Fostul lider ATP s-a dezălnţuit, în stilul său caracteristic, având şi un îndemn pentru români, în perspectiva alegerilor de la 6 decembrie: „Staţi acasă!“.

Simona Halep a sărit peste US Open, ca să se ferească de noul coronavirus, însă l-a luat de la iubitul ei, stând acasă.

Ceea ce demonstrează, încă o dată, că de COVID-19 nu prea te poţi feri şi, tocmai de aceea, în luna martie, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a avut o declaraţie alarmantă: „70% din populaţia Germaniei va lua, la un moment dat, acest virus“.

Acum, vestea îmbolnăvirii Simonei Halep l-a înfuriat pe Ilie Năstase care, contactat de prosport.ro, s-a dezlănţuit, dând vina pe conducătorii ţării pentru ceea ce se întâmplă în România cu gestionarea epidemiei de coronavirus.

Ce a spus Ilie Năstase?

*Am auzit vestea pentru a aflat soţia de pe Facebook. Nu am vorbit cu Simona, nu cred că a vorbit nimeni. Şi nici nu cred că e momentul acum.

*Domnule, cred că am luat-o razna! Ne îndeamnă să mergem la alegeri în timp ce în toate celelalte ţări s-a închis totul în afară de şcoli. Cred că suntem proşti rău de tot! Vorbesc serios! Adică ce facem noi? Nu putem merge să alegem mai târziu?  Trebuie să mergem acum? Care e problema?

*Adică în loc să îndemne oamenii să stea în casă, cum se face în Franţa, unde s-a închis totul şi doar copiii merg la şcoală şi învaţă în continuare.... De ce nu copiem şi noi ce fac «proştii» ăia de francezi, de nemţi? La noi apar numai politicieni la TV să ne spună despre coronavirus. Păi nu se pricep în primul rând! Lăsaţi-i pe cei care se pricep, fraţilor! Nu mai ieşiţi voi în faţă! Ce facem, ne mai trezim şi noi? Mai devenim şi noi bărbaţi vreodată în ţara asta sau nu?

*Eu n-am nevoie nici de Iohannis, nici de Orban! Am nevoie de doctorii care se pricep! Nu mă duc la alegeri şi îi îndemn pe toţi românii să nu meargă la alegeri. Cu riscul de a mă băga la puşcărie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite