Ilie Năstase, dezvăluire după eşecul lui Halep: Ce îi spusese Simonei înainte de French Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase a spus, în mod repetat, că e important ca un sportiv să atingă forma maximă în timpul unui turneu de Grand Slam
Ilie Năstase a spus, în mod repetat, că e important ca un sportiv să atingă forma maximă în timpul unui turneu de Grand Slam

Fostul lider mondial a recunoscut că n-a apucat să vadă duelul Halep - Swiatek din optimile de la French Open, însă nu s-a arătat foarte surprins de rezultat.

Simona Halep (2 WTA) a încheiat repede socotelile cu French Open 2020, dacă ne gândim că, după părerea tuturor specialiştilor, românca ar fi trebuit să ia trofeul, în acest an.

Cum sportul e însă imprevizibil, aceasta fiind şi calitatea lui numărul 1, nu mereu câştigă cel care deţine cele mai mari şanse pe hârtie. Aşa s-a întâmplat şi duminică, atunci când Iga Swiatek (Polonia, 19 ani, 53 WTA), o sportivă care, anul trecut, fusese spulberată de Halep la Roland Garros, a furnizat o surpriză de proporţii, învingând fostul lider mondial fără drept de apel, scor 6-1, 6-2.

În ciuda acestui rezultat, Ilie Năstase nu s-a arătat foarte surprins de eliminarea Simonei. Primul lider ATP din istorie a recunoscut pentru Digi Sport că nu s-a apucat să vadă meciul, însă un prieten l-a informat despre ce s-a întâmplat pe teren.

Ce a spus Ilie Năstase?

*N-am văzut meciul, eram în maşină, pe autostradă. M-a sunat domnul Copos (n.r. - George Copos) să-mi spună că joacă extraordinar poloneza, că n-a văzut aşa ceva în viaţa lui. 

*Asta e, Simona a prins o zi proastă şi Swiatek a făcut meciul vieţii. Am avertizat-o pe Simona, i-am spus să fie atentă că toate vor s-o bată, de la locul 150 mondial la locul 500. Aşa e cand eşti cea mai bună din lume.

*În tenis nu se pot face pronosticuri ca la fotbal. Favoritele sunt pe hârtie, nici Swiatek nu era cotată cu mari şanse în duelul cu Halep.

CITEŞTE ŞI:

CTP explică un rezultat-şoc: „Halep nu putea să facă faţă lui Swiatek“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite