Ilie Năstase, despre eliminarea Simonei Halep, din semifinalele Australian Open. Ce crede că a dezavantajat-o pe româncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, a doua cea mai bună jucătoare de tenis din lume FOTO Arhivă personală/Facebook
Simona Halep, a doua cea mai bună jucătoare de tenis din lume FOTO Arhivă personală/Facebook

Simona Halep a părăsit primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, în faza semifinalelor. Românca a cedat în faţa jucătoarei spaniole Garbine Muguruza, scor 7-6(8), 7-5.

lie Năstase a comentat eliminarea suferită de Simona Halep, în semifinalele de la Australian Open, fiind de părere că românca a fost dezavantajată de faptul că, pe parcursul competiţiei, a avut partide cu adversare slab cotate.

„Mi s-a părut că n-a jucat rău, a jucat destul de bine, totul s-a decis la câteva puncte. Dacă reuşea să fructifice mingile de set din prima parte, probabil că meciul decurgea altfel. Nu ştiu de ce avem noi aşteptări să joace ofensiv, asta e stilul ei. Are un stil defensiv-agresiv, dar în nici un caz ofensiv. Nu îi convin adversarele care lovesc tare, gen Muguruza. (...) Faţă de ce a arătat ea în turneu, de lucrurile bune, constatarea mea e că nu i-a funcţionat nici serviciul, ca până acum. Cred că a dezavantajat-o faptul că a avut meciuri prea uşoare, până în semifinală n-a avut adversare cu adevărat tari, care s-o testeze”, a declarat Ilie Năstase, potrivit „Gazeta Sporturilor”.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite