Ilie Năstase, despre caricatura din Charlie Hebdo: „Sunt nişte proşti“

Ilie Năstase, despre caricatura din Charlie Hebdo: „Sunt nişte proşti“

Ilie Năstase FOTO Mediafax

Ilie Năstase nu a gustat nici el gluma celor de la Charlie Hebdo, revista de satiră în care campioana de la Roland Garros arată trofeul şi strigă „Fier vechi, fier vechi!“.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Am văzut ce au făcut, dar e un jurnal de satiră, nici nu trebuie să le răspundem. Dacă ei consideră ca trofeul de la Roland Garros e fier vechi, deşi valorează peste 2 milioane de euro, înseamnă că sunt proşti. Ce să le spui proştilor?

Nu are rost să le răspundem, să-i băgăm în seamă. Probabil că dacă lua trofeul vreo franţuzoaică nu mai făceau asta. E treaba lor. Nici nu merită să le mai răspundem. Cupa e la noi, e a românilor. Dacă ei consideră că trofeul de la Roland Garros e fier vechi, atunci să-l retragă. Dar fierul ăla vechi i-a costat destul de mult", a declarat Ilie Năstase pentru GSP.ro.

Revista de satiră Charlie Hebdo a publicat într-o ediţie recentă o caricatură a Simonei Halep, care ridică trofeul Roland-Garros şi strigă  „Fier vechi, fier vechi“.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările