Ilie Năstase, despre adversara Mihaelei Buzărnescu: „Nu ştiu ce e, dar arată ca un bărbat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase
Ilie Năstase

Ilie Năstase a făcut o serie de declaraţii nefericite despre adversara din această seară a Mihaelei Buzărnescu, tenismena elenă Maria Sakkari.

"Am văzut-o pe asta, arată aşa...e mai masculină, nu ştiu ce e, dar arată cam ca un bărbat, aşa. Fizic arată...se pregăteşte fizic, mai masculin, dar e stângace, o să fie greu cu o stângace, mai ales că serviciul îi vine invers întotdeauna, dar să o vedem acum", a spus fostul lider mondial.

“Mihaela are un an foarte bun, păcat că n-a făcut asta mai demult. Dar e bine şi acum. Însă să ştiţi că şi eu cel mai bun tenis l-am jucat la 26 de ani. Dacă eşti în formă şi îţi vezi de treaba ta, cum îşi vede şi fetiţa asta, e foarte bine. O văd să ajungă la Turneul Campioanelor”, a declarat Năstase despre Mihaela Buzărnescu. 

Jucătoarea elenă Maria Sakkari, locul 49 WTA, va fi adversara Mihaelei Buzărnescu în finala de simplu a turneului de categorie Premier de la San Jose, cu premii totale de aproape 800.000 de dolari. Finala are loc de la ora 00.00, în direct la DigiSport 2. 

Maria Sakkari

maria sakkari
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite