Ilie Năstase: „Aveam mai multă încredere în Mihaela Buzărnescu“. Ce spune despre înlocuirea ei cu Irina Begu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nastase

Fostul căpitan nejucător al echipei României Ilie Năstase a declarat, sâmbătă, că nu ar trebui schimbată Mihaela Buzărnescu la meciul al patrulea de simplu, de duminică.

 "Aveam mai multă încredere în Buzărnescu, dar s-ar putea să fie altfel cu Mladenovic. Nu ştiu dacă suntem favoriţi. Simona trebuie să facă două meciuri şi cu dublul care a câştigat în Cehia ar trebui să fim. Este bine să ai o jucătoare care să câştige două meciuri, dar nu trebuie să ne bazăm pe ea mereu. Eu cred că Buzărnescu o să fie mâine altă jucătoare. Nu cred (n.r. - ca Segărceanu să facă o schimbare), pentru că le odihneşte pe cele două (n.r. - Monica Niculescu şi Irina Begu) şi ar fi mai bine aşa dacă eventual se ajunge la 2-2. Cea care o schimbă şi joacă un meci de simplu şi unul de dublu e cam mult. Garcia este o jucătoare periculoasă, dar nu cred că poate să o bată pe Halep la cum joacă acum", a declarat Năstase.

România şi Franţa şi-au împărţit victoriile în prima zi a semifinalei Fed Cup, după ce Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de Caroline Garcia cu 6-3, 6-3, la Rouen, în al doilea meci de simplu.

În primul meci al zilei, Simona Halep adusese primul punct pentru România, după o victorie în faţa Kristinei Mladenovici, 6-3, 6-1. Apoi, Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, de Caroline Garcia, locul 21 WTA.

Programul de duminică, cu începere de la ora 14.00 (în direct la Digi Sport şi Telekom Sport)
 
*Primul meci: Garcia – Halep
*Al doilea meci: Mladenovici – Buzărnescu
*Meciul de dublu: Garcia / Mladenovici – Begu / Niculescu
 
La cererea căpitanului de echipă, pot fi schimbate jucătoarele implicate în partidele de duminică, la simplu şi la dublu

Semifinala Franţa - România se joacă pe o suprafaţă de zgură instalată în Palatul Sporturilor Kindarena din Rouen, cu o capacitate de 4.976 locuri.

Învingătoarea din această întâlnire va evolua cu câştigătoarea semifinalei Australia - Belarus, scor 1-1 după prima zi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite