Ilie Năstase atacă Armata: „Să facă cimitir pe terenul din Ghencea“. Cum comentează evaluarea mărcii Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase FOTO Eduard Enea
Ilie Năstase FOTO Eduard Enea

Un apropiat al lui Gigi Becali, fostul mare jucător de tenis a avut o reacţie vehementă, după ce MApN a anunţat că cere 57,3 milioane de euro pe brandul Steaua.

Gigi Becali a primit o lovitură cruntă, astăzi, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Aşa cum era de aşteptat, bun prieten cu latifundiarul din Pipera, Ilie Năstase a fost primul care i-a sărit în ajutorul acestuia printr-un interviu acordat ziare.com.

Ce a spus?

„Cine a evaluat marca? Dar ce e? E turnul Eiffel, ce Dumnezeu au evaluat ei aici? Au scos această sumă din burtă, chiar nu înţeleg cum au făcut evaluarea. Nu valorează 59 de milioane de euro toate bunurile Armatei! Ce fac dacă vin ruşii? Pun în faţă sigla şi zic că suntem puternici?“, şi-a început „Nasty“ discursul.

Întrebat dacă cineva va plăti suma solicitată de Armată, el a fost tranşant: „Cine să dea aceşti bani? E un desen, cum să valoreze 57 de milioane de euro? Dar eu nu înţeleg ce vrea Armata să facă cu această marcă“.

Năstase a comentat şi problema stadionului din Ghencea de unde a fost gonit clubul condus de Gigi Becali: „Le dau eu o soluţie celor de la Armată! Eu, Ilie Năstase, le dau bani ca să facă un cimitir în loc de stadion! Pe teren să fie cimitirul. Să vedeţi atunci câţi bani o să facă“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite