VIDEO  Gestul lui Ilie Năstase, de a îngenunchea în faţa marilor tenismeni, stârneşte controverse în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase a făcut tot timpul spectacol pe teren FOTOAdevărul
Ilie Năstase a făcut tot timpul spectacol pe teren FOTOAdevărul

Unii cred că Năstase a mers prea departe şi că s-a umilit, alţii spun că llie a fost tot timpul omul gesturilor inedite.

Ilie Năstase a înghenuncheat în faţa lui Borg, Connors, Nadal, Djokovici şi Federer la evenimentul No1 Celebration, în care au fost onoraţi toţi liderii mondiali ai tenisului e la înfiinţarea clasamentului ATP; acum 40 de ani. Năstse a fost primul lider al acestui clasament.

"Năstase s-a prostit şi s-a umilit faţă de toţi mai marii tenisului.  Bufonul a fost ignorat pe bună dreptate! Prostia nu l-a ajutat să devină într-adevar un jucător respectat!". a comentat un cititor al siteului "Adevărul".

"Nu-l văd pe John MCEnroe punându-se în genunchi în fuţa cuiva. Aşa suntem noi, un popor mai supus", a spus un altul.

"M-am pus în genunchi în faţa celor pe care îi cunoşteam, am jucat cu ei şi ştiu ce valoroşi sînt. Ei nu aveau cum să îngenuncheze în faţa mea pentru că eu am fost chemat primul şi ei au venit după mine. Ei mă cunosc, m-am pus jos pentru Connors, pentru Borg, pentru că am jucat cu ei, dar şi pentru Nadal, Djokovici şi Federer, pentru că sunt cei mai valoroşi la ora actuală",  afirmat Ilie Năstase la DolceSport. .

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite