Iaşi: Andrei Ionescu, tot mai aproape de Politehnica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Ionescu
Andrei Ionescu

Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, club care deţine 50% din drepturile „micului Balaci”, şi-a dat acordul ca mijlocaşul să treacă de la Steaua Bucureşti la Poli Iaşi sub formă de împrumut.

Conducătorii clubului din Copou încearcă acum să rezolve problema salariului lui Ionescu, plătit mult peste posibilităţile Politehnicii.Oficialii clubului Poli Iaşi au redeschis pista Andrei Ionescu.

Şansele ca tânărul mijlocaş, deţinut în co-proprietate de Steaua şi Universitatea Craiova, să ajungă în Copou erau destul de reduse din cauză că Adrian Mititelu, patronul juveţilor, îl dorea pe micul Balaci înapoi în Bănie.Lucrurile au luat o altă turnură în cursul serii de miercuri.

„M-a sunat Mititelu să îmi spună că nu mai ţine morţiş să îl aducă pe Ionescu înapoi şi că este de acord ca Steaua să îl împrumute la noi. Cum avem undă verde şi de la Steaua, mai rămâne de rezolvat numai problema salariului jucătorului, pentru că noi nu putem să îl achităm integral”, a explicat Pavel Hodea, vicepreşedintele clubului Poli Iaşi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite