Iarna i-a dat peste cap planurile lui Mihăiţă Neşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Bişonul" avea de gând să inaugureze duminică la Utrecht o şcoală de fotbal, eveniment amânat din cauza căderilor masive de zăpadă din Olanda.

Şcoala de fotbal „Balgevoel" este prima realizare a fundaţiei create de Mihăiţă Neşu după accidentarea care i-a pus capăt carierei de profesionist.

În traducere liberă din limba olandeză, „balgevoel" înseamă „senzaţia mingii". Mihăiţă Neşu va trebui să mai aştepte până când va „simţi mingea" la şcoala de fotbal pe care a pus-o pe picioare la Utrecht prin intermediul fundaţiei care-i poartă numele. Totul era pregătit pentru ca duminică să fie tăiată panglica complexului sportiv gândit de Neşu împreună cu tehnicianul Willem van Hanegem, primul său antrenor de la Utrecht, rămas în inima „Bişonului".

Bineînţeles, la eveniment îşi anunţase prezenţa şi Mihăiţă, însă planurile i-au fost date peste cap de frigul şi de zăpada care au pus stăpânire pe Europa. Cum manifestarea era prevăzută în aer liber, medicii i-au recomandat lui Neşu să nu se expună în asemenea condiţii atmosferice.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite