Ianis Hagi, weekend de vis cu Rangers: Românul a devenit cel mai bun pasator din Scoţia VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

După ce, la un moment dat, devenise o simplă rezervă sub comanda lui Steven Gerrard, acum, mijlocaşul de 22 de ani e nelipsit din primul „11“. Şi, aproape de fiecare dată, are o contribuţie concretă la victoriile echipei.

E clar de acum: doar un dezastru mai poate opri Rangers din drumul spre un titlu aşteptat de zece ani! Iar asta pentru că, sâmbătă, formaţia din Glasgow s-a dus la 23 de puncte de rivala Celtic, aflată pe locul 2.

Pe „Ibrox Park“ din Glasgow, Rangers a făcut instrucţie cu Ross County, echipa de pe locul 10 din 12: 5-0! Kent (6), Helander (28), Aribo (37), Jack (66) şi Goldson (81) au marcat într-o partidă în care gazdele au şi ratat un penalty, prin Tavernier (13). 

Reuşita de 4-0, a lui Jack, a venit din pasa lui Ianis Hagi, integralist. Astfel, românul a rămas singur pe primul loc, în clasamentul celor mai buni pasatori din Scottish Premier League, cu 9 pase decisive în 21 de apariţii în campionat.

În actuala stagiune, Ianis Hagi mai are două pase de gol, în preliminariile Ligii Europa, dar şi patru goluri (trei în campionat, unul în Liga Europa).

8 a fost nota cu care cei de la Glasgow Times au apreciat evoluţia lui Ianis Hagi, aceasta fiind cea mai mare din echipa lui Rangers şi primită, în total, de cinci fotbalişiti.  

Scottish Premier League, etapa a 25-a, podium

1. Rangers 69 de puncte (25 de meciuri)

2. Celtic 46p (22 de meciuri)

3. Aberdeen 42p (23 de meciuri)

VEZI PASA DE GOL A LUI IANIS HAGI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite