Ianis Hagi visează la Euro: “Avem o grupă foarte puternică”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ianis Hagi (17 ani) susţine că echipa sa a fost net superioară Stelei în meciul din această  seară. Tânărul fotbalist speră să-şi ia revanşa joi, în sferturile Cupei României.

“Am jucat destul de bine, am fost superiori Stelei, dar din păcate nu a intrat mingea în poarte. Sper să ne luăm revanşa joi, pentru că e important să ne calificăm. Sper ca diferenţa să fie făcută de faptul că vom marca. Am fost destul de motivaţi, am avut multe ocazii, dar e un meci de fotbal... când îţi intră, îţi intră, când nu, nu. E destul de greu să prind lotul, dar normal că fiecare jucător visează să fie la Euro. E o grupă puternică, toate echipele calificate la Euro sunt foarte bune”, a declarat Ianis Hagi la finalul partidei, conform Dolce Sport. 

"Meritam mai mult, puteam să marcăm goluri. Noi trebuia să fim mai lucizi în faţa porţii. E greu să vorbim când pierzi, dar mergem înainte, creştem de la meci la meci.Va veni şi ziua când o să-i batem. Jucăm din trei în trei zile, creştem, căpătăm experienţă şi o să fim buni. Ne-am creat ocazii, am făcut ce trebuia, puteam să marcăm. Dar nu stăm să ne lamentăm, nu stăm ca alţii să plângem la televizor. Am dominat Steaua şi vom vedea", a declarat şi Gheorghe Hagi la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite