Ianis Hagi, victima clubului belgian: Un oficial al Viitorului a povestit ce s-a întâmplat la Genk

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul de 21 de ani a fost transferat cu surle şi trâmbiţe la campioana Belgiei, însă, în ultima etapă, nici măcar n-a mai prins lotul, fiind trimis în tribune. Iar joi a venit decizia: Ianis Hagi, împrumutat până în vară la Rangers (Scoţia).

Ianis Hagi are în CV-ul său două formaţii din străinătate, Fiorentina (Italia) şi Genk (Belgia). Şi, la ambele grupări, a primit extrem de puţine minute în prima echipă. 

În Italia, fiul lui Hagi a adunat doar 48 de minute în Serie A, înainte de a reveni la Viitorul. La Genk, a ajuns în vara anului 2019 şi, până acum, când a şi părăsit formaţia pregătită de Hannes Wolf, bilanţul său în campionat a însemnat 14 meciuri (6 din postura de titular şi 8 ca jucător intrat pe parcurs), trei goluri şi patru pase de gol.

După episodul Fiorentina, Gheorghe Hagi i-a făcut praf pe oficialii clubului italian, spunând că aceştia au „frânat“ ascensiunea fiului său. Acum, după ce Ianis a jucat tot mai puţin la Genk, patronul şi antrenorul Viitorului a „fiert“ în tăcere, însă apropiaţii săi au început să dea vina pe politica pe care a avut-o clubul belgian! Concret, într-o intervenţie la Digi Sport, directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru, a explicat de ce Ianis Hagi n-a rupt gura târgului la Genk.

Ce a spus Cristian Bivolaru?

*Se pare că au şi o politică de a scoate în faţă niste jucători pe care vor să-i vândă.

*E greu de dat un verdict. Pot spune că schimbarea antrenorului (n.r. – Felice Mazzu cu Hannes Wolf) a fost un factor, pentru că cel care l-a dorit a plecat după o lună, o lună şi jumătate, două după începerea campionatului.

*Premisiele erau să aibă minute, nu să evolueze meci de meci. Ianis a făcut meciuri bune, cum a fost cu Napoli. Se aştepta să joace măcar într-unul din meciurile cu Liverpool (n.r. – în grupele Ligii Campionilor), dar a rămas pe bancă.

*Nu se pune problema ca Ianis să revină la Viitorul! 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite