Ianis Hagi, veşti proaste din Scoţia: Presa locală a anunţat ştirea zilei după o decizie oficială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi urmează să vadă dacă Rangers va plăti cinci milioane de euro pentru transferul său definitiv de la Genk
Ianis Hagi urmează să vadă dacă Rangers va plăti cinci milioane de euro pentru transferul său definitiv de la Genk

Ianis Hagi a debutat la Glasgow Rangers la 1 februarie şi, iniţial, aventura sa părea a fi un mare succes. Din păcate, o perioadă frumoasă s-a stricat, treptat, iar pandemia de coronavirus a pus totul pe butuci.

Ianis Hagi a sperat că câştige la Rangers primul său trofeu cu o echipă în afară de Viitorul. În momentul sosirii sale la Glasgow, trupa pregătită de Steven Gerrard era în cărţi pentru realizarea eventului şi avea şanse bune de a-şi continua drumul în Liga Europa. Între timp, toate cele trei obiective s-au dus.

Mai întâi, a fost eliminarea din Cupa Scoţiei, cu ultima clasată Hearts, în sferturi, meci în care Ianis Hagi a jucat din minutul 63 şi a primit nota 2! Iar criza din campionat a însemnat că, în momentul întreruperii sezonului din cauza pandemiei, Rangers era deja la 13 puncte de liderul Celtic, fără şanse la titlu. În fine, în Liga Europa, Ianis Hagi şi colegii săi au şanse infime de a avansa în competiţie, după eşecul cu Leverkusen, în optimi, acasă, scor 1-3.

Astăzi, o nouă veste proastă pentru Rangers: sezonul a fost declarat încheiat de şefii fotbalului scoţian, iar Celtic e campioană pentru a 9-a oară la rând! O asemenea serie fabuloasă a mai fost reuşită de Celtic, între 1965 şi 1974. Şi Rangers are nouă titluri luate la rând, între 1988 şi 1997.

Potrivit scoţienilor, pe lângă faptul că Celtic a fost declarată campioană, s-a decis şi retrogradarea celor de la Herats, formaţie aflată pe ultimul loc în prima ligă.

De acum, Scoţia şi-a propus reluarea următorului sezon la nivelul primelor patru ligi, după data de 1 august.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite