Ianis Hagi, vedetă într-o reclamă alături de Messi: Clipul a devenit viral VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi va fi convocat şi la echipa naţională pentru meciurile din luna martie, în preliminariile Mondialului din 2022
Ianis Hagi va fi convocat şi la echipa naţională pentru meciurile din luna martie, în preliminariile Mondialului din 2022

Tânărul mijlocaş e pe cale să devină campion în Scoţia cu Glasgow Rangers, iar datorită imaginii sale în România a fost ales de un brand puternic şi inclus într-un spot publicitar.

Ianis Hagi traversează o perioadă excelentă, atât din punct de vedere sportiv, cât şi în ceea ce priveşte imaginea sa.

Alături de Rangers, unde şi-a câştigat locul de titluar, internaţionalul român e pe primul loc în Scottish Premier League, la 15 puncte de rivala Celtic, locul 2. În plus, Rangers s-a calificat în optimile Ligii Europa şi se pregăteşte de „dubla“ cu Slavia Praga (Cehia), unde evoluează un alt român, Nicolae Stanciu. Cele două formaţii se vor întâlni la 11 şi 18 martie, prima partidă urmând să aibă loc în Cehia.

Revenind la Ianis Hagi (22 de ani), el are cifre foarte bune, în acest sezon: 25 de apariţii la Rangers, în toate competiţiile, 5 goluri şi 9 pase decisive. Şi având în vedere că fiul lui Hagi se bucură de o imagine excelentă, cei de la Pepsi au decis să o valorifice, incluzându-l pe Ianis într-o reclamă pentru piaţa din România, alături de argentinianul Messi.

VEZI RECLAMA ÎN CARE IANIS HAGI APARE ALĂTURI DE LIONEL MESSI

View this post on Instagram A post shared by Pepsi (@pepsiromania)
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite