Ianis Hagi, tratament preferenţial în România: Anunţul făcut de un post TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi a dat gol în prima sa partidă ca titular la Rangers
Ianis Hagi a dat gol în prima sa partidă ca titular la Rangers

Ianis Hagi are, deocamdată, puţine realizări în fotbalul mare, cel din Occident, însă, datorită numelui, există un interes mare în jurul său.

Ianis Hagi e doar unul dintre zecile de fotbalişti români care evoluează în campionatele din străinătate. Doar că, spre deosebire de alţii, e în centrul atenţiei, chiar dacă n-are, deocamdată, mari realizări.

Spre exemplu, Claudiu Keşeru marchează pe bandă, de ani buni, în Bulgaria, la Ludogoreţ, George Puşcaş tocmai a ajuns la două etape la rând cu gol marcat la Reading, Tudor Băluţă e titular în prima ligă olandeză, la ADO Den Haag, Nicolae Stanciu joacă mai mereu la Slavia Praga, iar Alexandru Maxim a debutat cu o „dublă“ în Turcia, la Gaziantep.

Meciurile acestor fotbalişti nu se văd însă în România. În schimb, acum, când Ianis Hagi a fost împrumutat de la Genk la Rangers, reprezentanţii Look TV au anunţat că vor transmite campionatul Scoţiei în România prin posturile Look Plus şi Look Sport. Informaţia a fost publicată de paginademedia.ro, care a precizat că cele două canale au şi transmis deja un meci al lui Rangers, cel pierdut, miercuri, cu Kilmarnock (1-2). Ianis Hagi a fost titular şi nu s-a remarcat cu nimic în cele 83 de minute, cât s-a aflat pe teren.

Din păcate pentru cei de la Look Sport şi Look Plus, al doilea meci al lui Rangers pe care ar fi trebuit să-l difuzeze, sâmbătă, cu Livingston, s-a amânat din cauza condiţiilor meteo. Partida a fost reprogramată pentru astăzi, de la ora 17.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite