Ianis Hagi, titular într-un nou meci dezolant pentru Rangers: Cum s-a descurcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ca orice jucător tânăr, Ianis Hagi are fluctuaţii mari de formă
Ca orice jucător tânăr, Ianis Hagi are fluctuaţii mari de formă

Mijlocaşul român e deja om de bază la Rangers, unde, în mod evident, nu există un jucător mai bun sau mai tehnic pe postul său.

Ianis Hagi a debutat la Rangers la 1 februarie, la trei zile după sosirea sa la Glasgow, când a prins 13 minute din postură de rezervă. A fost un prim semnal clar că antrenorul Steven Gerrard are nevoie disperată de un jucător cu ceva calităţi tehnice într-un fotbal scoţian extrem de limitat din acest punct de vedere.

Simţind şi el că, în final, a ajuns la o formaţie unde e nevoie de el, Ianis Hagi a prins şi el încredere şi, treptat, a crescut în evoluţii, făcând cel mai bun meci al carierei, joi, în turul cu Braga din 16-imile Ligii Europa. La trei zile după acel moment, mijlocaşul de 21 de ani a bifat, astăzi, al 6-lea meci la rând, ca titular, la Rangers, în deplasare, cu St. Johnstone. 

Din păcate, de această dată, a avut o evoluţie ştearsă, nu s-a remarcat cu nimic şi a şi fost schimbat după 78 de minute. Şi, imediat după ieşirea românului, Rangers a a fost egalată de gazde, 2-2, scor cu care s-a şi încheiat partida.

E un nou past greşit făcut de trupa lui Gerrard în campionat, care e ca şi ieşită din lupta pentru titlu. Înaintea remizei de astăzi, Rangers era deja la zece puncte de liderul Celtic. Distanţa se poate creşte acum, în funcţie de ce va face campiona en-titre.

În aceste condiţii, pentru Rangers urmează, miecuri, meciul sezonului, cu Braga, în Portugalia. După 3-2 la Glasgow, Ianis Hagi şi colegii săi au prima şansă de calificare în optimile Ligii Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite