Ianis Hagi, supărat pe cei de la Rangers: Presa scoţiană a aflat ce s-a întâmplat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

În ultima perioadă, s-a vorbit tot mai mult despre o posibilă plecare a internaţionalul român de pe „Ibrox Park“, la capătul acestui sezon.

Ianis Hagi (22 de ani) a fost „plimbat“, în ultimii ani, pe la mai multe echipe din Europa. S-a vorbit inclusiv despre Bayern Munchen sau Barcelona, deşi, în acest moment, internaţionalul român îşi face cu greu loc, în primul „11“ de la Rangers.

„Adevărul“ a arătat aici cât a jucat Ianis, în luna aprilie, pentru noua campioană din Scottish Premier League. În ciuda acestui bilanţ, presa spaniolă a scris că şeptarul formaţiei din Glasgow ar fi în vizorul celor de la Sevilla. Adică, o trupă care se bate la titlu, în La Liga! 

Dacă e aşa, doar timpul ne va arăta. Cert e că, Alex McLeish (62 de ani), fost antrenor la Rangers (2001-2006), dar şi fost selecţioner al Scoţiei (2018-2019), crede că Ianis Hagi e nefericit din cauza actualului său statut, la „Ibrox Park“. Digi Sport a preluat declaraţiile oferite de McLeish pentru ibroxnews.com din care reiese că Ianis Hagi e dezamăgit pentru că n-a fost folosit mai mult de către antrenorul Steven Gerrard.

Ce a spus Alex McLeish despre Ianis Hagi?

*A fost folosit puţin în acest sezon. Au existat dubii în ceea ce-l priveşte la Genk, unde au crezut ca e doar un fotbalist OK, dar el e încă tânăr, iar pentru un fotbalist tânăr aş spune că a contribuit din plin în acest sezon.

*Probabil că e nemulţumit pentru că n-a fost titular în mai multe meciuri sau pentru că n-a evoluat mai mult. Evident, Steven Gerrard are un plan de joc şi e puţin reticent în a-l perturba prea mult.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite