Ianis Hagi, seară magică: Românul a fost pe teren într-o victorie de palmares, cu Real Madrid VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi se pregăteşte de noul sezon cu Glasgow Rangers
Ianis Hagi se pregăteşte de noul sezon cu Glasgow Rangers

Reţinut în lotul celor de la Glasgow Rangers, după ce scoţienii i-au interzis să meargă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, mijlocaşul de 22 de ani s-a consolat cu un amical de gală, în care a fost inclus în echipa de start.

Ianis Hagi şi-ar fi dorit, cu siguranţă, să fie la Tokyo, în aceste zile, în lotul deplasat de Mirel Rădoi acolo pentru turneul de fotbal. Din păcate, fără mulţi oameni de bază, în frunte cu şeptarul celor de la Rangers, România a fost pulverizată, astăzi, de Coreea de Sud.

La câteva ore după această partidă amară, Ianis Hagi a fost titular, în amicalul Rangers - Real Madrid de pe „Ibrox Park“. În care gazdele au trimis pe teren cea mai bună formaţie de a lor, în timp ce „galacticii“ şi-au rulat rezervele. Singurii jucători mai cunoscuţi, trimişi pe teren din primul minut de Carlo Ancelotti, au fost Odriozola, Nacho, Marcelo, Odegaard, Isco şi Rodrygo. Cu precizarea că Odegaard, de pildă, nu e om de bază, la Madrid.

În aceste condiţii, victoria scoţienilor n-a suprins foarte tare, mai ales că Real a avut şi un eliminat, după ce Nacho a văzut „roşu“, în minutul 76. 

Rangers s-a impus cu 2-1 (Sakala 55, Itten 77 / Rodrygo 8), iar Ianis Hagi a fost pe teren 60 de minute. Înainte ca românul să fie schimbat, acesta a avut o lovitură liberă periculoasă, în prima repriză, pe care a executat-o foarte bine.

VEZI FAZA ÎN CARE A FOST IMPLICAT IANIS HAGI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite