Ianis Hagi, rezervă neutilizată în Europa League! Explicaţiile lui Steven Gerrard

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

Internaţionalul român din lotul lui Glasgow Rangers pare că a pierdut definitv contactul cu primul 11, duelul cu Benfica, din Europa League, fiind al cincilea meci în care nu prinde echipa de start.

Ianis Hagi a rămas pe banca de rezerve şi în partida de joi seara, din etapa a 4-a a grupelor Europa League. Pe Ibrox Stadium, într-un meci arbitrat de Radu Petrescu, Glasgow Rangers şi Benfica Lisabona au terminat la egalitate, 2-2, golurile fiind înscrise de Arfield ‘7, Roofe ’69 pentru gazde, respectiv Ramos ’78 şi Pizzi ‘81. 

Precum în ultimele partide ale scoţienilor, antrenorul Steven Gerrard l-a preferat pe Kemar Roofe în locul lui Ianis. La conferinţa de presă organizată după meci, fără să facă vreo referire la român, tehnicianul lui Glasgow a vorbit în termeni laudativi despre atacantul britanic adus de la Anderlecht.  "Roofe e pe val în acest moment. A scăpat de accidentări, se antrenează şi repetă jocurile bune. Zâmbeşte şi se bucură de fotbal. A jucat câteva meciuri după ce a avut o serie de accidentări şi probabil ca va trebui să-l odihnesc la un punct. Suntem foarte mulţumiţi de nivelul la care se află şi trebuie să-l ţinem sănatos deoarece ne este de mare ajutor pe faza ofensivă", a spus Steven Gerrard, citat de Spotmedia.

Revenit după o accidentare, Roofe a adunat şapte goluri şi o pasă decisivă în 12 meciuri, în timp ce Ianis Hagi a jucat în 18 partide oficiale pentru Rangers şi a marcat un singur gol. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite