Ianis Hagi, „prizonierul“ COVID-ului: Scoţienii au scris ce se întâmplă cu el după ce s-a îmbolnăvit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

Au trecut deja 9 zile de când Federaţia Română de Fotbal a publicat ştirea scoaterii jucătorului din lotul echipei naţionale. Mijocaşul de 22 de ani a avut un rezultat pozitiv la un test pentru COVID-19 şi a acuzat simptome specifice ale bolii.

Ianis Hagi a fost trimis cu un avion privat, la Bucureşti, de la Skopje, după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Asta se întâmpla la o zi după ce s-a confirmat că are COVID-19. Adică, la data de 8 septembrie, în ziua meciului Macedonia de Nord - România (0-0). De atunci, românul se află în izolare, acasă, la Bucureşti. 

Chiar dacă, între timp, starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit, după cum a confirmat şi Gheorghe Hagi, Ianis încă n-a ajuns înapoi în Scoţia. Iar această situaţie începe să-l enerveze pe antrenorul celor de la Rangers, Steven Gerrard. Acesta e nerăbdător să-l folosească, din nou, pe mijlocaşul român, în condiţiile în care Rangers are un program încărcat. Diseară, de la ora 22.00, campioana Scoţiei joacă pe teren propriu în grupele Ligii Europa, cu Lyon. Apoi, duminică, Rangers are alt meci acasă, în campionat, cu Motherwell.

Întrebat despre situaţia lui Ianis Hagi, Gerrard a insistat că oficialii clubului fac tot posibilul pentru a-l readuce pe internaţionalul român în Scoţia.

Publicaţia „Daily Record“ a notat că Ianis poate reveni pe teren, la data de 22 septembrie, în meciul Rangers - Livingston din Cupa Ligii Scoţiei.

Ce a spus Steven Gerrard?

*Am avut discuţii şi încercăm să-l aducem înapoi, cât mai curând posibil. Cred că după ştirea că Guvernul Scoţiei le permite jucătorilor care au fost în ţări din zona roşie să se întoarcă, încercăm să-l aducem înapoi cât mai curând. Sunt discuţii în acest moment, dar, din păcate, nu de mine depinde, astfel că nu ştiu ziua exactă când se vă întoarce. Din punctul meu de vedere, am nevoie de el cât mai curând posibil!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite