Ianis Hagi, printre cei mai buni la Braga: Ce notă a primit şi cum a fost descrisă prestaţia sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ianis Hagi a fost primul jucător schimbat de Steven Gerrard, în minutul 71, însă, cât a stat pe teren, a făcut un meci bun.

Ianis Hagi a ratat un penalty în returul cu Braga, însă rămâne eroul unei calificări spectaculoase pentru Rangers în optimile Ligii Europa.

Dacă în prima manşă, românul a fost „Omul meciului“, miercuri, el a ratat acest statut, însă, spre lauda sa, s-a aflat, din nou, printre protagoniştii partidei. Românul a primit nota de trecere în presa scoţiană, fiind printre cei mai buni jucători ai echipei sale.

În „The Scottish Sun“, Ianis a fost notat cu 7, la fel ca portarul McGregor, mijlocaşul Steven Davis şi atacantul Kamberi. Cea mai mare notă, 9, a fost pentru canadianul Scott Arfield. În rest, mai bine cotaţi decât Ianis Hagi au fost James Tavernier, George Edmundson, Connor Goldson, Borna Barisici, Ryan Jack, dar şi autorul golului victoriei, Ryan Kent, toţi cu 8.

Ianis Hagi a primit o notă mai bună de la Rangers News, care i-a dat 8. A fost cea mai mare notă din echipa scoţiană, unde tot 8 au primit George Edmundson, dar şi Ryan Jack.

Ce au scris jurnaliştii scoţieni despre prestaţia lui Ianis Hagi?

*The Scottish Sun: A marcat de două ori, săptămâna trecută, împotriva portughezilor, dar a ratat penalty-ul după ce Matheus i-a parat excelent şutul la finalul primei părţi. S-a revanşat printr-o pasă sublimă pentru Kent la faza golului.

*Rangers News: Un jucător atât de tehnic. Foarte încrezător în posibilităţile sale, după cum a demonstrat, bătând loviturile libere cu ambele picioare. A ratat un penalty înainte de pauză. Raza paselor oferite de român sunt de admirat în multe momente. A fost înlocuit de Aribo cu 20 de minute înainte de final.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite