Ianis Hagi, sub presiune şi la Rangers: Concluzie dură din partea presei din Scoţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi are fluctuaţii de formă, ca orice jucător tânăr
Ianis Hagi are fluctuaţii de formă, ca orice jucător tânăr

Mijlocaşul care tocmai a împlinit 22 de ani a fost aspru criticat pentru prestaţiile sale la ultimele trei meciuri ale naţionalei. Din păcate pentru el, nici la echipa de club nu s-a descurcat mai bine, la ultima apariţie.

Ianis Hagi traversează un moment mai slab. Chiar dacă tatăl său încearcă din răsputeri să-l protejeze, se vede cu ochiul liber că jucătorul legitimat la Rangers e într-o criză de formă.

Ianis a fost titular, joi, în Standard Liege - Rangers, scor 0-2, însă a fost al doilea jucător schimbat de antrenorul Steven Gerrard, după 67 de minute. Fără realizări importante, românul a fost pus la zid de cei de la „The Boot Room“. Concret, sursa citată a concluzionat că mijlocaşul român, la ce a arătat până acum, nu merită investiţia făcută de Rangers pentru transferul său definitiv de la Genk.

„Ianis Hagi a fost transferat permanent de la Genk în vară, dar continuă să aibă dificultăţi în a se impune în trupa lui Steven Gerrard. În meciul de la Liege, Ianis n-a reuşit nici măcar un dribling, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare. Hagi a înscris o singură dată în acest sezon. Nu poate fi suficient pentru un jucător care câştigă în jur de 19.000 de lire sterline pe săptămână“, au scris cei de la „The Boot Room“. 

Următorul meci al celor de la Rangers va fi în campionat, duminică (ora 17.00), pe teren propriu, cu Livingston.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite