Ianis Hagi, o opţiune pentru Real Madrid? O legendă a clubului spaniol îl vede potrivit pe „Santiago Bernabéu”

Ianis Hagi, o opţiune pentru Real Madrid? O legendă a clubului spaniol îl vede potrivit pe „Santiago Bernabéu”

Ianis Hagi, jucător legitimat la Glasgow Rangers FOTO Arhivă personală/Facebook

Unul dintre foştii marii fundaşi ai lui Real Madrid, Fernando Hierro, vede în Ianis Hagi o opţiune în obţinerea performanţei la clubul spaniol.

Ştiri pe aceeaşi temă

O legendă în istoria lui Real Madrid, Fernando Hierro, este de părere că Ianis Hagi are toate şansele să evolueze, în viitor, pe Santiago Bernabéu”.

„Fiul lui (n.r. Gheorghe Hagi) este un jucător minunat. Este dificil când eşti fiul unui tată atât de minunat ca Gică Hagi. Mereu i-am spus lui Gică că fiul lui trebuie să vină în Spania. Pentru a dărui tot talentul lui, tot ce are mai bun în el. Este la fel ca tatăl lui, are un talent minunat şi trebuie să vină în Spania. 

(...) Dacă Ianis poate ajunge la Real Madrid...? De ce nu? Este tânăr, talentat, minunat, are talent, de ce nu? Dar cel mai important este, valabil pentru toţi copiii, să uite faima tatălui său, dar copilul are mult talent şi este ceva minunat”, a conchis fostul jucător, care a evoluat pentru Real Madrid vreme de 14 ani, în perioada 1989-2003.

Ianis Hagi joacă, în prezent, la Glasgow Rangers, sub formă de împrumut de la Genk. Clubul scoţian are posibilitatea de a-şi asigura serviciile românului, în vară, când ar putea să-l transfere definitiv.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: