Ianis Hagi, primul moment dificil în Scoţia: Cum a fost catalogată ultima sa prestaţie la Rangers

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Morelos (stânga) şi Ianis Hagi au dezamăgit, duminică, în meciul cu Ross County
Morelos (stânga) şi Ianis Hagi au dezamăgit, duminică, în meciul cu Ross County

Ianis Hagi a avut un debut fulminant la formaţia din Glasgow, marcând golul victoriei în prima sa partida ca titular în campionat. Apoi, a strălucit în „dubla“ cu Braga din Liga Europa. Iar de atunci, s-a stins.

Ianis Hagi a fost adus sub forma de împrumut de la Genk pentru a întări echipa celor de la Rangers şi a face diferenţa pe teren din postura unui jucător tehnic într-un campionat plin de fotbalişti rudimentari.

Deocamdată însă, românul are fluctuaţii mari de formă şi, de fapt, ultimele sale trei apariţii la Rangers au fost nişte dezamăgiri. De altfel, duminică, Ianis Hagi a fost primul jucător schimbat de Steven Gerrard, iar înlocuitorul său a reuşit să aducă un plus în jocul echipei, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Site-ul Rangers News a catalogat prestaţia lui Ianis Hagi din meciul cu Ross County într-un singur cuvânt: „dezamăgitoare“. 

Iar The Scottish Sun a făcut o singură referire la Ianis Hagi în cronica partidei, notând că românul a avut un meci şters. Mijlocaşul a primit nota 5, la fel ca Aribo şi Morelos, cei trei fiind consideraţi cei mai slabi titulari din echipa celor de la Rangers.

În fine, cei de la BBC i-au acordat lui Ianis Hagi nota 3.80, cu precizarea că aici fanii sunt cei care apreciază evoluţia fotbaliştilor. Din sondajul iniţiat de BBC după Ross County - Rangers reiese că cinci jucători ai oaspeţilor au avut note mai mari ca Ianis Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite