Ianis Hagi merge pe urmele tatălui său: Nemţii anunţă un transfer stelar pentru decarul naţionalei de tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ianis hagi foto facebook ianis hagi

Dacă Gheorghe Hagi, în momentul în care a părăsit campionatul românesc, a ajuns direct la Real Madrid, acum şi fiul său poate semna cu fostă câştigătoare a Ligii Campionilor.

Ianis Hagi (20 de ani) nu e cel mai bun fotbalist al naţionalei U-21, însă, cu siguranţă, e cel mai mediatizat. Iar asta datorită numelui, dar şi pentru că tatăl său l-a promovat intens în ultimii ani.

De câteva luni, presa din România scrie, periodic, despre interesul marilor echipe ale lumii pentru Ianis. Căpitanul Viitorului e însă, deocamdată, jucătorul formaţiei din Ovidiu, dar, cu siguranţă, va pleca în această vară. După ce s-a scris că e dorit de echipe precum Sevilla şi Ajax, astăzi, presa germană a notat că Michael Zorc, managerul Boussiei Dortmund, s-a deplasat la Bologna, oraşul care va găzdui partida România U-21 – Germania U-21 (astăzi, ora 19.00, TVR 1) din semifinalele Campionatului European.

Zorc urmează să-l evalueze de la faţa locului pe Ianis Hagi în vederea unui eventual transfer la Borussia Dortmund.

Ianis Hagi a mai fost plecat la o formaţie din străinătate, adunând 48 minute în Serie A, la Fiorentina, într-un sezon şi jumătate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite