Ianis Hagi, cel mai slab jucător al lui Rangers în Europa League! Cum l-au descris ziariştii scoţieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi integralist, s-a calificat, joi seară, în play-off-ul Ligii Europa, trecând în turul trei preliminar de Willem II, scor 4-0.

Scoţienii s-au impus, în deplasare, în urma golurilor marcate de Tavernier ’22 (penalti), Kent ’25 şi Helander ’55, ’71. Hagi a avut o evoluţie ştearsă, internaţionalul român primind din partea ziariştilor de la Scottish Sun cea mai mică notă, 6, dintre titularii trimişi în teren de Steven Gerrard.

Nici Glasgow Live nu a fost mai generos, prestaţia românului primind aceeaşi notă. "A început lent, dar şi-a mai revenit pe parcurs. În repriza secundă, a colaborat mai bine cu Ryan Kent. În ultimele minute, a ratat o ocazie ce trebuia să fie golul cinci al celor de la Rangers", a fost caracterizarea făcută de scoţieni.

În playoff, Rangers va întâlni formaţia Galatasaray, echipa la care tatăl lui Ianis, Gheorghe Hagi, este considerat o legendă. Turcii au eliminat în turul trei preliminar, cu 2-0, pe Hajduk Split.

Tătăruşanu, rezervă la MIlan

În aceeaşi fază a Europa League, AC Milan, cu Tătăruşanu rezervă, a învins, acasă, echipa norvegiană Bodo/Glimt, revenind de la 0-1. Au marcat Calhanoglu ’16, ’50 şi Colombo ’32 pentru Milan, respectiv Junker ’15 şi Hauge ’55 pentru oaspeţii. În runda următoare, echipa milaneză va întâlni Rio Ave, care a învins Beşiktaş în urma loviturilor de departajare (5-3).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite