Ianis Hagi, sub lupa jurnaliştilor scoţieni: Ce au scris despre mijlocaşul român după ce Rangers a dat-o în bară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi rămâne, deocamdată, cu trei goluri şi o pasă decisivă în şapte partide la Rangers
Ianis Hagi rămâne, deocamdată, cu trei goluri şi o pasă decisivă în şapte partide la Rangers

Ianis Hagi a creat mari aşteptări din partea tuturor, după prestaţia sa stelară de joi cu Sporting Braga, însă, din păcate, nu şi-a putut salva încă o dată echipa, de această dată, în campionat.

Glasgow Rangers e la ani-lumină distanţă de rivala Celtic şi nu întâmplător trupa pregătită de Neil Lennon are opt titluri la rând şi se pregăteşte să-l celebreze pe al 9-lea.

Când mai sunt 11 partide de jucat pentru Rangers în campionat (sezon regulat + play-off), distanţa faţă de Celtic tocmai a crescut la...12 puncte! Iar asta pentru că, duminică, Rangers şi-a continuat seria partidelor dezolante, în deplasare. După două înfrângeri succesive în campionat, la Hearts (1-2) şi la Kilmarnock (1-2), a venit o remiză cu St. Johnstone (2-2). Rezultatul, coroborat cu succesul obţinut de Celtic, 3-1 cu Kilmarnock, a „ucis“ ultimele speranţe ale celor de la Rangers la locul 1.

Ianis Hagi, titular pentru al 6-lea meci la rând, a fost 78 de minute pe teren, însă nu s-a remarcat cu nimic. N-a fost, totuşi, cel mai slab într-o formaţie cu nişte jucători atât de limitaţi, încât doi dintre ei, Katici şi Halliday au fost notaţi cu 4!

Ianis Hagi a primit 6 în „The Scottish Sun“, în condiţiile în care cele mai mari note, 7, au fost primite de către Kamberi şi Aribo, amândoi marcatori pentru Rangers.

Rangersnews.co.uk i-a acordat, de asemenea, nota 6 lui Ianis Hagi. Sursa citată a şi analizat prestaţia românului în egalul cu St. Johnstone: „Alt fotbalist care şi-a dat drumul la joc mai greu, dar care a avut nişte sclipiri în anumite momente. Trebuie însă să ofere mai mult în astfel de meciuri. A fost decent, fără să exceleze. A fost înlocuit de Stewart“.

Cum lupta pentru titlu e ca şi încheiată, potrivit jurnaliştilor scoţieni, pentru Rangers rămân două şanse de a salva acest sezon: prin calificarea în optimile Ligii Europa, miercuri (ora 19.00, Digi Sport, Telekom Sport, LookPlus) în returul cu Braga şi în Cupa Scoţiei, unde echipa e calificată în sferturi, urmând să joace cu Hearts, în deplasare, la 29 februarie (ora 19.30). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite