Ianis Hagi, „lipit“ de bancă şi pus la zid: Încă un meci cu zero minute şi un articol acid în presa belgiană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi s-a lăudat, acum câteva zile, că fiul său are conducerea şi fanii lui Genk în buzunar. Nu e clar cum a ajuns la această concluzie din moment ce mijlocaşul nu contează la campioana Belgiei.

Ianis Hagi (20 de ani) nu juca la Genk în mandatul lui Felice Mazzu şi nu joacă nici după concedierea acestuia!

Sâmbătă seară, în primul meci al lui Hannes Wolf (38 de ani) la Genk, antrenorul neamţ l-a lăsat şi el pe mijlocaşul român pe bancă pe toată durata meciului cu Mouscron din deplasare, scor 2-2. 

Genk, fără victorie în campionat de la 26 octombrie, a condus cu 2-1 din minutul 55, după ce gazdele deschiseseră scorul în minutul 3. Avantajul campioanei Belgiei a durat însă doar 11 minute, iar Antonov a stabilit scorul final cu reuşita sa din minutul 66: 2-2.

Ce spun cifrele despre Ianis Hagi la Genk?

*A adunat 88 de minute în ultimele şape partide oficiale ale celor de la Genk în toate competiţiile. Şi a fost titular ultima dată la 19 octombrie, într-un meci cu Standard Liege. De atunci, Ianis a jucat din ce în ce mai puţin. De la 3 noiembrie, n-a mai prins niciun minut!

Ce a scris site-ul voetbalnieuws.be?

*Trebuie să recunoaştem, Ianis Hagi a arătat prea puţin pentru a se justifica vâlva făcută în jurul său în vară, după transfer. Românul ar putea fi mulţumit doar cu golul său de debut şi cu prestaţia din partida cu Saint-Truiden, scor 3-3, dar clar nu era unul dintre preferaţii lui Mazzu.

*Nu putem prezice când Hagi va începe titular, însă, în cea mai bună formă, poate el va oferi acea scânteie de creativitatea care a lipsit celor de la Genk atât de mult în ultima vreme.

3 goluri în 11 meciuri de campionat a marcat Ianis Hagi pentru Genk în acest sezon. A fost titular de cinci ori şi introdus pe parcurs de şase ori.  

CITEŞTE ŞI:

Hagi te lasă cu gura căscată: Ce a putut să zică despre fiul său, care nu joacă la Genk

FOTO România, călcată în picioare în presa spaniolă: Ce notă a primit decarul Ianis Hagi în „Marca“

ANALIZĂ Manualul eşecului în 10 paşi: Cum a ajuns România de râsul lumii în fotbal

Hagi a răbufnit: Discurs tăios al „Regelui“ după ce belgienii de la Genk l-au lipit pe Ianis de banca de rezerve

Hagi, mulţumit: Antrenorul care nu-l folosea pe fiul său a fost concediat! De ce nu l-a agreat pe Ianis

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite