Ianis Hagi, liderul naţionalei pe reţelele sociale: Mesajul pe care l-a postat după ce a devenit decarul României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ianis hagi foto facebook ianis hagi

Gheorghe Hagi a mai învins o data: a dat cu pumnul în masă şi a spus că jucătorii care au purtat tricoul cu numărul 10 în preliminariile Euro 2020 nu sunt suficient de buni. Mesajul său a fost recepţionat imediat.

Cosmin Contra a mutat repede pentru a scăpa de gura lui Gheorghe Hagi! La prima acţiune a naţionalei după conferinţa furtunoasă a „Regelui“, fiul acestuia, Ianis, a devenit decarul naţionalei.

Mijlocaşul celor de la Genk n-a strălucit însă în partida cu Insulele Feroe, dar oamenii din anturajul lui Hagi au aruncat repede vina pe umerii selecţionerului. 

„Cred că Ianis a jucat pe o poziţie care nu-i convine foarte mult, în bandă, pentru că singurul lucru pe care poate să-l facă când are în faţă două linii de apărători e să arunce mingile în careu şi a încercat de câteva ori. Rezutatele n-au fost foarte bune, iar această tactică, dacă a fost tactică, n-a dat roade“, a spus Gică Popescu la Digi Sport.

În ciuda evoluţiei sale ştearsă, Ianis Hagi va păstra tricoul cu numărul 10 şi pentru confruntarea cu Norvegia (marţi, ora 21.45, Pro TV) de pe „Arena Naţională“. Dacă n-a reuşit să fie liderul tricolorilor pe teren, Ianis Hagi compensează, deocamdată, prin postarea unor mesaje motivaţionale pe reţelele de socializare.

Ce a scris Ianis Hagi?

Numărul 10 şi tricoul naţionalei. O mândrie uriaşă care mă obligă să dau totul pe teren pentru România. Lupta pentru calificare continuă şi acum gândul şi energia noastră este îndreptată spre meciul cu Norvegia. Hai, România!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite