Ianis Hagi, îndemnat să pună osul la treabă: Gică Popescu a explicat ce se va întâmpla din iarnă cu mijlocaşul lui Genk

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul român a fost plasat în categoria transferurilor nereuşite în analizele făcute de jurnaliştii belgieni şi, drept urmare, s-a vehiculat că va părăsi campioana din Jupiler League, în curând.

Ianis Hagi (20 de ani) s-a dus cu surle şi trâmbiţe la Genk, promovat intens de tatăl său. Cifrele sale nu sunt tocmai rele, el având trei goluri şi patru pase decisive, însă, per ansamblu, perioada petrecută până acum la Genk pare una dezamăgitoare, iar asta pentru că Gheorghe Hagi a exagerat cu laudele la adresa fiului său.

Inclusiv când Ianis nu prindea echipa la Genk, Hagi a insistat că băiatul său are conducerea şi suporterii în buzunar, încă o dovadă că patronul şi antrenorul Viitorului nu poate fi obiectiv, când vorbeşte despre Ianis.

Chiar dacă s-a vehiculat că Genk va renunţa în această iarnă la decarul naţionalei, acesta având şanse să se întoarcă la Viitorul, Gică Popescu, preşedintele formaţiei din Ovidiu, a negat categoric această variantă.

Ce a spus Gică Popescu?

*Ianis n-are nevoie să revină la Viitorul, pentru că e foarte bine acolo unde e, chiar dacă a jucat mai puţin în ultima perioadă. E nevoie şi de adaptare la copii, aşa cum e Ianis, Băluţă şi ceilalţi tineri care au plecat.

*E nevoie de o perioadă de adaptare de şase luni. Eu i-am spus asta de când a plecat, să nu se sperie atunci când nu va juca meci de meci, aşa cum a făcut-o în perioada în care era la Viitorul. 

*Are nevoie de adaptare, are nevoie să asimileze noul sistem de joc, noua mentalitate, noua viaţă…Eu sunt convins că Ianis, începând cu luna ianuarie, când se va relua campionatul, va reuşi să joace mai mult.

CITEŞTE ŞI:

Ianis Hagi, o dezamăgire uriaşă: În ce categorie a fost plasat într-un articol din presa belgiană

Ianis Hagi, eşec previzibil la Genk: Ce a avertizat Ladislau Bölöni încă din luna septembrie

Ianis Hagi, refuzat de Craiova! Piţurcă, declaraţie hotărâtă în faţa ziariştilor: „E tăticul lui patron acolo“

Ianis Hagi îşi face bagajul: Ce i s-a întâmplat, din nou, sâmbătă şi unde poate ajunge în curând

Hagi va „turba“: Genk îl aruncă pe Ianis! Anunţul presei belgiene şi cifrele unui eşec fotbalistic

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite