Ianis Hagi, încă un pas uriaş cu Rangers spre primul titlu luat în Scoţia: Cât a jucat duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Morelos (stânga) a marcat de două ori pentru Rangers
Morelos (stânga) a marcat de două ori pentru Rangers

Mijlocaşul de 22 de ani are, deocamdată, un singur trofeu cucerit în străinătate, Supercupa Belgiei, cu Genk. La cum merge însă actuala sa echipă în Scoţia, fanii pot pune deja şampanie la rece.

Marea aşteptare a celor de la Rangers se apropie de final! Au trecut 11 ani de când echipa a câştigat ultima dată titlul în Scottish Premier League, perioadă în care clubul a dat şi faliment şi a trebuit să o ia de la capăt, din liga a 4-a!

Practic, din stagiunea 2011-2012, în Scoţia a existat o singură echipă: Celtic! Care a şi câştigat toate titlurile, adică nouă la rând! În această perioadă, s-a schimbat doar numele formaţiei de pe locul 2: Rangers de trei ori, Motherwell de două ori şi Aberdeen de patru ori.

Acum însă, Rangers are deja o mână pe trofeu. Duminică, cu Ianis Hagi titular, echipa antrenată de Steven Gerrard a mai câştigat un meci în campionat, 2-1, în deplasare, cu Aberdeen. Morelos (32, 50) a marcat cele două goluri ale victoriei pentru oaspeţi, care au şi ratat un penalty prin Tavernier, în minutul 28. 

Ianis Hagi a fost schimbat în minutul 82, când scorul era deja 2-1 pentru Rangers, şi a avut un meci în care n-a ieşit în evidenţă.

4 a fost nota primită de Ianis Hagi de la publicţia „The Herald“, cea mai mică acordată unui jucător de la Rangers.  

Scottish Premier League, etapa a 23-a

1. Rangers 65 de puncte (23 de meciuri)

2. Celtic 43p (19 meciuri)

3. Aberdeen 39p (21 de meciuri)

4. Hibernian 36p (22 de meciuri)

5. Livingston 30p (21 de meciuri)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite