Ianis Hagi, gol straniu în Europa League!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ianis

Internaţionalul român a marcat un gol în meciul pe care Glasgow Rangers l-a câştigat, joi, în deplasare, scor 2-0 (1-0), cu Lech Poznan, în ultima etapă a Grupei D din Europa League

Ianis Hagi a prins din nou primul unsprezece al echipei antrenate de Steven Gerrard,  într-o partidă care nu mai avea nicio miză, scoţienii fiind calificaţi în saisprezecimile competiţiei, indiferent de rezulttal final. 

Itten a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 31, iar Hagi a închis tabela, în minutul 72, cu cinci minute înainte de a fi schimbat. Golul românului a venit în urma unei lovituri libere de la aproximativ 35 de metri. Centrarea trimisă în mijlocul careului mare a fost reluată cu capul de Connor Goldson, dar balonul a lovit bara transversală, după care a căzut pe linia porţii. Ianis, pe fază, a împins-o în plasă, dar reluările au arătat că, foarte probabil, mingea ar fi intrat oricum în poartă. Site-ul UEFA a considerat iniţial că Goldson a fost autorul reuşitei, după care golul a fost trecut în contul lui Ianis. 

Este al doilea gol marcat de Hagi în acest sezon pentru Rangers, dar fotbalistul român mai are şi opt pase decisive.

Glasgow Rangers s-a calificat în 16-imile competiţiei de pe prima poziţie a clasamentului. 

Grupa D

Standard Liege - Benfica Lisabona 2-2

Lech Poznan - Glasgow Rangers, 0-2;

Clasament: Rangers - 14, Benfica - 12, Standard - 4, Lech Poznan - 3. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite