Ianis Hagi, final de drum la Genk: Presa belgiană a anunţat unde va ajunge românul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi a fost transferat de Genk pentru patru milioane de euro
Ianis Hagi a fost transferat de Genk pentru patru milioane de euro

După eşecul de la Fiorentina, unde a adunat doar 48 de minute în Serie A, fiul lui Hagi e pe cale să încheie o nouă experienţă nefericită în străinătate.

UPDATE - Între timp, presa belgiană a şi aflat numele echipei la care va evolua Ianis Hagi pentru restul sezonului. Mijlocaşul nu va ajunge în Olanda, cum s-a speculat iniţial, ci în Scoţia, după cum Adevărul a explicat aici.

---------------------------

Ianis Hagi a aşteptat mult până şi-a ales echipa în vara anului trecut, după Campionatul European de tineret, şi s-a spus că ezitarea a fost cauzată de grija tatălui său, care şi-a dorit ca mijlocaşul să ajungă la o echipă unde să joace constant.

Exact asta nu s-a întâmplat însă la Genk, deşi campioana Belgiei nu e, totuşi, o echipă atât de puternică, încât concurenţa pe posturi să fie una sufocantă. Din păcate pentru Ianis Hagi (21 de ani) însă, acesta a fost doar un jucător de lot – în ultima etapă a fost trimis chiar în tribune! – cu doi antrenori diferiţi: Felice Mazzu şi Hannes Wolf. Şi, acum, potrivit belgienilor de la Het Nieuwsblad, citaţi de ziare.com, Ianis Hagi se pregăteşte să-şi facă bagajele pentru a merge în Olanda.

Ce au scris jurnaliştii belgieni?

*Nu doar Sander Berge o va părăsi pe Genk, ci şi Ianis Hagi, care va ajunge în campionatul Olandei.

*Internaţionalul român a dispărut complet de când Hannes Wolf a fost instalat în funcţia de antrenor al lui Genk. Săptămâna trecută, n-a fost nici măcar inclus în lotul pentru meciul cu Gent. Din acest motiv, Hagi, care vrea să ia parte la Jocurile Olimpice, a cerut să fie cedat, iar Genk a ajuns la o înţelegere cu un club din Olanda pe care încă nu-l ştim.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite