VIDEO Ianis Hagi, în extaz! Interviul fabulos al românului în engleză pentru BBC: „Ibrox, baby!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi a fost eroul celor de la Rangers
Ianis Hagi a fost eroul celor de la Rangers

Mijlocaşul de 21 de ani a fost, de departe, cel mai bun om al celor de la Rangers într-o victorie fabuloasă în care scoţienii au revenit de la 0-2 pentru a învinge cu 3-2!

Ianis Hagi a debutat cu un gol decisiv, în campionat, în prima sa apariţie ca titular la Rangers, şi, fireşte, a fost ales „Omul meciului“ cu Hibernian.

Chiar dacă a strălucit şi atunci, ceea ce a reuşit, joi seară, în 16-imile Ligii Europa, nu se compară cu nimic din realizările sale fotbalistice de până acum! Iar asta pentru că, în primul rând, Hibernian, locul 6 în Scoţia, nu se compară niciodată cu Sporting Braga, locul 4 în Portugalia, o echipă care nu mai pierduse de la 18 decembrie, adică de nouă meciuri!

Asta până când a dat de o echipă a lui Rangers, readusă la viaţă de Ianis Hagi. Lusitanii aveau 2-0 în minutul 66 pe „Ibrox Park“, însă „dubla“ românului şi golul magic al lui Aribo au făcut-o pe Rangers favorită la calificare, înaintea returului de la 26 februarie (ora 19.00).

Imediat după meciul carierei de până acum, Ianis Hagi a acordat un interviu pentru BBC.

Ce a spus Ianis Hagi?

*E uluitor, Ibrox baby, e, pur şi simplu, ceva diferit!

*Probabil, acesta a fost cel mai bun moment al carierei mele de până acum. Am avut momente bune şi în trecut, dar e incredibil să dai două goluri într-un meci de cupele europene. E un vis devenit realitate.

*Chiar dacă a fost 0-2, la un moment dat, nu poţi să te opreşti din a juca pe teren propriu, în faţa fanilor. Ai nevoie doar de un gol pentru a reveni în meci. A trebuit doar să rămânem optimişti, să muncim şi, da, se întâmplă lucruri incredibile pe Ibrox. 

*A fost un meci dificil, mai ales că, în ultimele două luni, Braga a jucat foarte bine. Totuşi, a fost doar prima manşă. Trebuie să jucăm şi returul, săptămâna viitoare. Prima repriză, cred că a fost un meci 50-50. Ei au marcat, noi am ratat. În final însă, noi am câştigat. Nu s-a terminat nimic, deocamdată, trebuie să jucăm şi returul. 

VEZI INTERVIUL ACORDAT DE IANIS HAGI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite