Ianis Hagi, o dezamăgire uriaşă: În ce categorie a fost plasat într-un articol din presa belgiană

Ianis Hagi, o dezamăgire uriaşă: În ce categorie a fost plasat într-un articol din presa belgiană

Ianis Hagi a adunat trei goluri şi trei pase de gol de la începutul sezonului la Genk

Ianis Hagi (20 de ani) a ajuns la Genk, campioana Belgiei, cu surle şi trâmbiţe, a şi debutat în campionat cu gol, după care, din păcate, a luat-o pe o pantă descendentă.

Genk a plătit 4 milioane de euro Viitorului pentru transferul lui Ianis Hagi, însă, în aceste momente, probabil, belgienii regretă serios această afacere.
 
Internaţionalul român nu s-a impus la Genk cu doi antrenori diferiţi, Felice Mazzu şi Hannes Wolf, şi, chiar dacă Gheorghe Hagi spunea, nu mai departe de luna trecută, că fiul său are conducerea şi fanii clubului în buzunar, jurnaliştii belgieni de la Voetbal Nieuws susţin cu totul altceva! Într-un articol publicat de sursa citată şi preluat de ziare.com, Ianis Hagi e plasat în categoria celor mai proaste transferuri făcute în vară de cluburile din prima ligă!
 
În dreptul celor de la Genk sunt trecute două dezamăgiri, Théo Bongonda şi Ianis Hagi, în timp ce despre alţi doi fotbalişti, Paul Onuachu şi Patrik Hrosovsky, s-a spus că n-ar fi rupt nici ei gura târgului, cu precizarea că cei doi mai merită o şansă.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: