Ianis Hagi, debut groaznic în Liga Campionilor: Fiul „Regelui“ a fost trimis pe teren când echipa sa era deja umilită

Ianis Hagi, debut groaznic în Liga Campionilor: Fiul „Regelui“ a fost trimis pe teren când echipa sa era deja umilită

Ianis Hagi (20 de ani) nu-şi găseşte, deocamdată, locul la Genk, deşi campioana Belgiei e o formaţie de mâna a treia în Europa. Iar meciul jucat, marţi, în grupele Ligii Campionilor a demonstrat acest lucru.

Ianis Hagi era, după spusele unora, dorit de Real Madrid sau Bayern Munchen în această vară, însă, în acest moment, e un client fidel al băncii de rezerve la...Genk!
 
Iar Genk, campioana Belgiei, a fost zdrobită, marţi seară, cu scor de tenis în grupele Ligii Campionilor! Şi, atenţie, adversara nu s-a numit Real Madrid sau PSG, ci Salzburg (Austria).
 
Partida a fost rezolvată de gazde în 36 de minute. Haland (2, 34) şi Hwang Hee-Chan (36) au distrus-o pe Genk repede, iar la pauză scorul a fost chiar 4-1!
 
La reluare, „măcelul“ a continuat: 6-2 Salzburg! Abia la acest scor, Ianis Hagi a fost trimis pe teren din minutul 72, făcându-şi debutul în grupele Ligii Campionilor într-o partidă de coşmar.
 
Răzvan Marin, „lipit“ de bancă
 
Într-o altă partidă din grupele Ligii Campionilor, Ajax, semifinalista de anul trecut, a zdrobit-o pe Lille, la Amsterdam. Olandezii s-au impus, fără probleme, scor 3-0. 
 
Din păcate, Răzvan Marin a rămas pe banca de rezerve pe toată durata meciului.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 
Liga Campionilor, prima etapă
 
Marţi
 
Grupa E
 
Napoli – Liverpool 2-0
 
Salzburg – Genk 6-2
 
 
Grupa F
 
Inter Milano – Slavia Praga 1-1
 
Dortmund – Barcelona 0-0
 
 
Grupa G
 
Lyon – Zenit 1-1
 
Benfica – RB Leipzig 1-2

 
Grupa H
 
Ajax – Lille 3-0
 
Chelsea – Valencia 0-1
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: